Piece do wypieku chleba i pizzy

Szamotowy piec do wypieku chleba, pizzy i pieczenia mięsa

Zestaw wyrobów do budowy pieca:

  1. Beton izolacyjny na podstawę
  2. Płyty szamotowe na ściany
  3. Płyty szamotowe na spód pieca
  4. Cegły izolacyjne szamotowe
  5. Kliny leżące – 2 rodzaje na sklepienie
  6. Opory do klinów
  7. Beton izolacyjny na izolację sklepienia
  8. Kit ogniotrwały ŻARTMET SZAMOT
  9. Klej ogniotrwały zduński KAMMAL
  10. Szablon do układania sklepienia

Wymiary pieca: 1015 x 860 x 600

Piec szamotowy,
Palenisko w całości wyłożone szamotem.
Izolacja pieca wykonana z cegieł izolacyjnych szamotowych oraz betonu izolacyjnego szamotowego.
Do klejenia cegieł i płyt wykorzystano kleje i kity szamotowe, bardzo łatwe w użyciu. Odporne na warunki atmosferyczne.

Cennik pieców na stronie piec do wypieku chleba, pizzy

Kontakt:

szamot@fenixus.pl

FENIXUS S.C.
Bonowice 85
42-455 Szczekociny

Jarosław Adamus
tel.: 881 933 283
tel./fax: (15) 821 31 12

Comments are closed.